Moda

2022 Modası Gömlek Modelleri Nelerdir?

2022 Modası Gömlek Modelleri Nelerdir? 2022 modasındaki yeni trendleri sizlere duyurmaya devam ediyoruz. Daha önceki yayınlarımızda bu yıl gri ve sarının hakimiyetini vurgulamıştık.

2022 Modası Gömlek Modelleri Nelerdir? Bu içeriğimizde ise moda renkler ile uyumlu gömlek modellerini konu alacağız. Özellikle ünlü markaların yeni sezon kreasyonlarından faydalanarak, bahar modasında öne çıkacak olan trendlerden konuşacağız. İşte 2022 modası gömlek modelleri

2022 Modasında Trend Olan Gömlek Modelleri

Birçok Outlet ve AVM’de mağazası bulunan adL, bu yıl düz renk gömlek modelleri ile oldukça şık tasarımlar ortaya çıkarıyor diyebiliriz. Özellikle bu resimdeki gömlek modelinde siyah aksesuar kullanması, siyah pantolonlar ile harika kombinler oluşturabileceğini sergiliyor.

İpekyol ise şıklığın bir başka adı diyebiliriz. Markanın kendine özgün tasarladığı 2022 modası gömlek modelleri ile şıklığı anında yaratabilirsiniz. Örneğin görseldeki model, birçok pantolon çeşidiyle kolayca kombinlenebilir ve göz kamaştırıcı aksesuarlar ile kombin tamamlanabilir.

Rahat giyim denildiğinde ilk akla gelen markalardan biri H&M. Markanın gömlek modelleri, gerçekten hem şık hem de fazlasıyla rahat! Keten karışımlı modelleri, pamuklu dantel tasarımları, kot gömlekleri, kısa kollu ve kolsuz poplinleri oldukça popüler.

Resimde de gördüğünüz gibi Zara bahar kreasyonunda moda renklerden sarıyı, çiçekli desenlerle birlikte kullanmış. Canlı renklerle işlemeli bir model tasarlayarak hoş bir görünüm yakalamış. Bu kreasyonda eğlenceli volanlara, pijama tarzı saten gömleklere ve kabarık kollara sıkça rastlayabilirsiniz. Oversize modeller tercihiniz ise cepli ve cepsiz seçenekleri bulunan uzun keten gömleklerine göz atabilirsiniz.

2022 Modası Gömlek Modelleri Nelerdir
2022 Modası Gömlek Modelleri Nelerdir

Daha kadınsı gömlek modelleri ile kombin oluşturmak istiyorum diyenler ise Mango’yu tercih edebilirler. Veyahut sıradanlıktan hoşlanmayanlar için Bershka’nın gömlek tasarımları da ideal bir seçim olabilir! Twist ise 2022 modası gömlek modelleri ile spor giyimden hoşlananlara hitap ediyor.

Moda renkler kullanarak raht giyinmeyi tercih ediyorsanız, Koton gömlek modellerini inceleyebilirsiniz. Marka, daima trend renkleri takip ederek üretim yapmaktadır. Tasarımlarında leopar, batik, puanlı ve çizgili desenleri kullanarak bayanların her ortamda muazzam şıklık yakalamasına yardımcı oluyor.

Farklı tarzlar yaratarak 2022 modasına uyum sağlamak için Oxxo biçilmiş kaftan diyebiliriz. Markanın gömlek modelleri genellikle farklı tasarımlara sahip. Öyle parçaları var ki, bu yazın starı olmayı çoktan hakkediyor. Ofis görünümü için dantel şerit detaylı modelleri veya klasik gömlekleri deneyebilirsiniz. Diğer ortamlarda ise balkonet modelindeki crop-toplardan, işlemeli ya da çok renkli gömleklerden şaşmayabilirsiniz.

Farklı stil denemeleri yapmayı sevenler için alternatif marka Pul and Bear. Resimde de görebileceğiniz gibi Pul and Bear gömlek modellerinde sıra dışı kesimler mevcut. Rustik çizgili parçalar, crop kaplan desenli gömlekler, pötikareli modeller ve daha birçok tasarım bu yılın favori gömlek modelleri arasında yer alıyor.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu